Az önszeretettől az öngyógyításig – inspiráló beszélgetés

A betegségek, tünetek mindig fontos jelzések a testünk részéről. Azt üzenik: figyelj rám jobban, szeress jobban! Persze az eszünkkel nagyon jól tudjuk, hogy jó lenne elfogadni, sőt szeretni azt az embert, akik vagyunk, de a gyakorlatban nem mindig sikerül megvalósítani. Pedig az önszeretet gyakorlása az első lépés a gyógyulás felé. Szeretetteli környezetben a szerveink is könnyebben, gyorsabban gyógyulnak. A beszélgetésen arról lesz szó, hogyan tudjuk érzés szinten is elmélyíteni az önmagunk iránt érzett szeretetünket, hogy a testünk öngyógyító folyamatai beindulhassanak.

Ajánljuk neked, ha…

  • szeretnéd megszeretni önmagadat
  • vágysz arra, hogy megértsd a tested jelzéseit
  • érdeklődsz a testi és lelki folyamatok mélyebb összefüggései iránt
  • szívesen megismerkednél a szomatodráma módszerével
  • gyakorlati tippeket kapnál, hogyan mélyítsd el a testeddel való kapcsolatot

Időpont: 2017. 04.25. 18:00-19:30

Helyszín: MediLine Egészségcentrum, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 32-34.

A beszélgetést vezeti: Zádrovich Aliz test-lélek terapeuta, szomatodráma játékvezető, coach:

„Pár évvel ezelőtt az én életemben is jelentkezett egy női betegség, a gyanú szerint endometriózis. Nem a hagyományos utat választottam a gyógyulásra, mert már akkor is sejtettem, hogy belül érdemes „rendet tennem”, és ha ez sikerül, a betegség is elmúlik. Kíváncsi voltam, mi zajlik a belső világomban, ami összefüggésbe hozható a tüneteimmel, ezért megismerkedtem a szomatodráma módszerével. Megtanultam kommunikálni a testemmel, és elsajátítottam egy másfajta hozzáállást önmagamhoz, a testemhez, a betegségeimhez. Rájöttem, hogy ha kíváncsian, nyitottan fordulok a testem jelzéseihez, akkor előbb-utóbb feltárul előttem, mi az a lelki folyamat, ami a tünetek mögött zajlik. A szomatodráma játékok nemcsak a gyógyulásban segítettek, hanem abban is, hogy mélyebben megismerjem magam, és akár évtizedek óta bennem lévő belső gátakat is feloldjak. Nemcsak a testemet gyógyítottam, hanem az egész életemet. Ma már játékvezetőként és egyéni terapeutaként segítek a hozzám fordulóknak, hogy megismerjék a testüket, megtanuljanak kommunikálni vele, felfedezzék a betegségük mögött zajló történeteiket, és megtalálják az utat egy boldogabb, kiteljesedettebb élethez.”

Az inspiráló beszélgetésen az “Együtt Könnyebb” Női Egészségért Alapítvány javára gyűjtünk, aki a helyszínt biztosítja a klubest megtartására, innivalóval és rágcsálnivalóval együtt. Adomány ajánlott összege: 500,- Ft.

Fontos! A helyek korlátozott száma miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérlek, hogy részvételi szándékodat jelezd az info@bodyandlife.hu e-mail címen.

Shares

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Győrben

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This