Női létünk nagyon szép és izgalmas, ciklikus természetű. A hormonjaink tánca egyszer felrepít minket a magasba, és úgy érezzük, bármire képesek vagyunk, máskor inkább csendesen magunkba mélyedünk.
Női egészségünk nagyban függ attól, hogy mennyire tudunk békésen, harmonikusan együttműködni ezzel a változatos, de annál izgalmasabb rendszerrel.
Ha kibillen az egyensúlyunk, a testünk jelez: menstruációs zavarokkal, női betegségekkel – ciszták, miómák, endometriózis, PCOS stb.
Az is gyakran előfordul, hogy a vágyott baba nem érkezik meg az életünkbe. Az anyává válás egy óriási szerepváltás, nőiségünk kiteljesedése. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, érdemes közelebbi kapcsolatba kerülnünk a bennünk élő anya-képpel.
A párkapcsolat zavarai vagy a pártalálás nehézségei is sokszor arra figyelmeztetnek: ideje felszínre hozni a női oldalunkat: megélni és élvezni a női létünk csodáit, és harmóniába hozni magunkban a férfi és női minőségeket.

Ezen a napon női létünk kérdéseivel foglalkozunk, egy játékos, könnyed, mégis igazi mélységeket felszínre segítő módszer, a szomatodráma segítségével.

A szomatodráma játékokban közelebbi kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, a nőiségeddel, Önmagaddal.
Szereplőket kérhetsz fel a testrészeid, szerveid szerepére. Ők visszatükrözik Neked azokat a tudattalan folyamatokat, amik a belső világodban zajlanak. Végül Te magad is beléphetsz a játékba, hogy feloldd a belső világod szereplői között zajló konfliktusokat, ezáltal testileg-lelkileg gyógyítsd magad.

Ajánlom Neked, ha…
– úgy érzed, valami nincs rendben a ciklusoddal
– menstruációs zavarokkal küzdesz
– női betegségek tüneteit tapasztalod magadon
– babára vágysz, és szeretnéd megtudni, eddig mi akadályozott az anyává válásban
– párkapcsolatot szeretnél
– helyreállítanád magadban a női és férfi energiák egyensúlyát
– közelebbi kapcsolatba kerülnél a testeddel, a nőiségeddel.

A játékokat vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta, coach.

Mikor? 2017.augusztus 5., 10:00-18:00

Hol? Hétholdház, 1024 Budapest, Lövőház u. 24., félemelet 1.

Az egész napos program ára: 15 000 Ft.

Jelentkezés: [email protected]

Itt olvashatsz bővebben a szomatodrámáról.

Pin It on Pinterest

Share This