Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben? Megtalálni azt a stílust, ami igazán kifejezi azt, aki Te vagy? Első lépésként abban segítünk, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj önmagaddal, őszintén elfogadd és megszeresd a tested és a benned élő Nőt. Ha ezt a lépést megteszed, megváltozik a kisugárzásod. Az önmagát elfogadó és szerető nő ragyog!
A workshop második részében olyan eszközöket sajátíthatsz el, amelyekkel ezt a belső ragyogást kifelé is láthatóvá teheted: az öltözködéseddel, a megjelenéseddel.
Mit kapsz a workshoptól?
– Új alapokra helyezheted a testeddel való kapcsolatot
– Átírhatod a külsőddel kapcsolatos negatív hiedelmeidet
– Szabadabban megélheted a nőiségedet
– Megtalálhatod a saját stílusod
– Megtapasztalhatod a női energiák elsöprő erejét
A workshopot tartja:
Zádrovich Aliz – test-lélek terapeuta, coach
www.bodyandlife.hu és
Fehér Andrea – stylist
www.stiluserzek.hu
Részvételi díj: 14 990 Ft

Mikor? 2017. június 24., 10:00-18:00

Hol? 2900 Komárom, Kalmár köz

Jelentkezés itt.

Shares

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This