A testünk egy életen át folyamatosan tükrözi minden érzelmi folyamatunkat. Ha zavarba jövünk, elpirulunk. Ha izgulunk, hevesebben ver a szívünk. Ha valamilyen stresszhatás ér minket, könnyebben megbetegszünk. Az, hogy az érzelmeink megjelennek a testünkben, mindennapos tapasztalatunk.
De mi a helyzet a betegségekkel? Mintha hajlamosak lennénk azt gondolni, hogy csak megtörténnek velünk. Mi lenne, ha megfontolnánk azt a lehetőséget, hogy valamilyen módon mégiscsak közünk van a tüneteinkhez, és talán fontos üzenetet közvetítenek?

A beszélgetésen arról lesz szó, hogyan kommunikálhatunk a testünkkel, és kerülhetünk közelebbi kapcsolatba mindazzal, ami bennünk zajlik.

– Milyen belső történetek állhatnak a betegségünk mögött? Hogyan juthatunk közelebb ezekhez a lelki folyamatokhoz?
– Hogyan kommunikálhatunk a testünkkel?
– Hogyan fedezhetjük fel a betegségünk által feltáruló önismereti kincseket?
– Hogyan gyógyíthatjuk meg magunkat testileg és lelkileg?
– Hogyan segít mindebben a szomatodráma?

A beszélgetést vezeti: Zádrovich Aliz test-lélek terapeuta, szomatodráma játékvezető:
“A szomatodráma módszerével akkor ismerkedtem meg, amikor egy női betegségből – endometriózisból – szerettem volna meggyógyulni. A játékok feltárták előttem, milyen lelki folyamatok okozták a tüneteimet, és segítettek abban, hogy érzelmileg és testi szinten is meggyógyítsam magam. Azóta bármikor, amikor valamilyen téma foglalkoztat az életemben, a szomatodráma módszeréhez fordulok. A játékokból mindig felszabadultabban, erősebben és magabiztosabban jövök ki, ami segít túllendülnöm az életem nehézségein. A klienseimet is ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom.”

A részvételi díj: 2000 Ft/fő.
Helyszín: Hétholdház – Lövőház utca 24., félemelet 1., 1-es kapucsengő.

Időpont: 2018. január 12., 17:30-19:00
Jelentkezés: [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This