Amikor először keresett fel valaki azzal, hogy van egy zavaró ránca, és ezzel szeretne szomatodrámázni, meglepődtem, de nyitottan álltam hozzá a témájához. Végül is a ráncaink is a testünkön vannak, a részeink, miért is ne lehetne játékosan ránézni a mögöttük rejlő történetekre…

A hölgynél a ránc egy rejtett belső feszültség kivetülése volt. Amint az egyéni konzultáción erre rálátott és „kijátszotta magából”, a ránca azonnal eltűnt.

Egy másik hölgy csúnya, gennyes pattanásokkal jött. Nála a nőiségével és az anyaságával kapcsolatos kételyek, bizonytalanságok kerültek elő az egyéni konzultáció során. Egy alkalom után ő is visszajelezte, hogy nyomtalanul eltűntek a pattanásai.

Olyan is volt, hogy fizikai szinten kezelhetetlen hajhullás múlt el egy csoportos szomatodráma-játék után. A hölgy boldogan írta, hogy nemcsak hogy elmúlt a hajhullása, hanem kifejezetten a haját dicsérte meg egy idegen, ami neki óriási bók, hiszen évek óta küzdött hajhullásával, már majdnem parókát vett magának.

Ezek csak a látványos eredmények. Néha egészen váratlanul kaphatunk egy-egy jóleső bókot: „Csak úgy ragyogsz!” „Sugárzol a boldogságtól!” „De szép a bőröd…” Ezek a visszajelzések koránt sem csak a külsőnknek szólnak. Ragyogni, sugározni csak belülről lehet. Ahogy a külsőnket érintő problémáknak is van lelki háttere, úgy a megszépülésünk is belülről is fakad.

Hiszek abban, hogy a kozmetikumokon és a külső kezeléseken kívül az önismeret és az általa meglelt mélyebb, igazabb belső harmónia az, ami igazán szépít.

Shares

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This