Kurczewski-Tamás Zita

Kurczewski-Tamás Zita

Endosegítő blog írója, funkcionális táplálkozási referens, természetgyógyász, MA-URI kezelő és tréner

A női egészségemmel kapcsolatos kihívások indítottak el a segítői úton, és ez egy gyökeres pályaváltást eredményezett az életemben. Megtapasztalva, hogy az egészséges étkezés, az életmódváltás, az érzelmi-mentális áthangolás és a szemléletváltás milyen változásokat és gyógyulást tud hozni az ember életében, saját magam is elkötelezett lettem abban, hogy ezt a tudást átadjam másoknak.

Tovább az adatlapra

Herold Enikő

Herold Enikő

coach, jógaoktató

Munkámban nők és párok életét teszem boldogabbá.

Nőket kísérek a termékenység, a babavárás útján. Támogatást adok önértékelésük növeléséhez, egészséges határaik meghúzásához. Segítek nekik abban, hogyan kommunikáljanak jól a párjukkal. Mert mi nők és a férfiak tényleg mások vagyunk.

Párokat kísérek a gyümölcsöző, boldog kapcsolat felé. Segítem őket egymás megértésében, különbözőségeik és konfliktusaik ajándékának felismerésében. Abban, hogy valóban – szívtől-szívig –  lássák és felismerjék egymást.

Tovább az adatlapra

Nagy Eszter Anna

Nagy Eszter Anna

Holisztikus dietetikus, böjtszakértő

25 éve foglalkozom Böjttel, étrendekkel, táplálkozással, életmóddal, egyéni és csoportos terápiákkal.
Dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán 2006-ban.
Számos Nők Lapjában, női magazinban jelentek meg írásaim, volt jó pár Tv szereplésem, Nők Lapja Café szakértő vagyok sok éve.
Vezettem sok böjtkúrát, tartottam előadásokat a Nők Lapja Iskolában, AVIVA képzésen, illetve egészségházakban. Folyamatosan képzem magam, most a Táplálkozástudomyányi msc szakot járom.
 

Tovább az adatlapra

Pin It on Pinterest

Share This