Nagy Eszter Anna

Nagy Eszter Anna

Holisztikus dietetikus, böjtszakértő

25 éve foglalkozom Böjttel, étrendekkel, táplálkozással, életmóddal, egyéni és csoportos terápiákkal.
Dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán 2006-ban.
Számos Nők Lapjában, női magazinban jelentek meg írásaim, volt jó pár Tv szereplésem, Nők Lapja Café szakértő vagyok sok éve.
Vezettem sok böjtkúrát, tartottam előadásokat a Nők Lapja Iskolában, AVIVA képzésen, illetve egészségházakban. Folyamatosan képzem magam, most a Táplálkozástudomyányi msc szakot járom.
 
Jelenleg a Food DetectiveTM, Cambridge Nutritional Sciences Ltd. kizárólagos hazai forgalmazójának dietetikus tanácsadója vagyok.
Az egyéni étrendeket ezzel a szenzitív és megbízható ételintolerancia teszttel egészítem ki.
Így lesznek még személyre szabottabbak az étrendek és a konzultációk.
 
Milyen ,,betegségtünetekkel,, foglalkozom?
 
3 fő terülttel foglalkozom:
 
Babavárás előtti időszak – amikor a baba várat magára.
Legyen szó konkrét betegségről – mint Pcosy, Endometriozis, mioma vagy cysta, menstruációs zavarok, stb… – de lehet, hogy minden rendben van, épp csak a szervezet vár egy kis plusszra – egyéni étrenddel segíteni tudjuk a gyógyulást és a fogantatást.
 
Étrenddel szépen kezelhetők a bélrendszeri problémák, emésztési zavarok, puffadás, székletzavarok is.
Ide tartozik a méregtelenítés, számos Baba fogant a méregtelenítő étrend közben, után, sok a szép gyógyulási történetem is.
 
Gyerekéknél az ADHD étrendje vagy épp glutén intolerancia, ekcéma, alvászavarok amivel foglalkozom. Jelenleg is együtt dolgozom fejlesztő házakkal kiegészítve egymás munkáját.
 
Szeretettel várok mindenkit egy beszélgetésre az életmóddal, étrenddel kapcsolatban, vérből vizsgáló intolerancia tesztre vagy épp egy méregtelenítő kúrára.
 
Eszter
06 70 323 53 65
XI. ker., Budafoki út 5, HM szalon

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Győrben

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Kurczewski-Tamás Zita

Kurczewski-Tamás Zita

Endosegítő blog írója, funkcionális táplálkozási referens, természetgyógyász, MA-URI kezelő és tréner

Herold Enikő

Herold Enikő

coach, jógaoktató

Nagy Eszter Anna

Nagy Eszter Anna

Holisztikus dietetikus, böjtszakértő

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This