Július 23-25.: Szomatodrámás női elvonulás

Női elvonulás a festői Szent András kastélyban

Foglalkoztat, hogyan tudsz harmóniát teremteni a női szerepeid között? Talán testi tüneteid, női panaszaid vannak? Vagy csak úgy érzed, elérkezett az idő, hogy három napot arra szánj, hogy felfedezd a nőiséged csodáit?

A gyönyörű bölcskei Szent András Kastélyban festői, barátságos környezetben töltődhetsz, kikapcsolódhatsz úgy, hogy közben csak Önmagadra figyelsz. A három nap alatt a nőiségünket, a női létünk csodáit ismerjük meg közelebbről játékosan, a szomatodráma segítségével. Válaszokat találhatsz arra, hogyan lehetsz ízig-vérig Nő anélkül, hogy bárkinek vagy bárminek megfelelj. Felkutathatod a belső erőforrásaidat, és megtalálhatod a belső világodban rejlő kincseket.

Különösen ajánljuk Neked ezt a programot, ha:

 •  nehézségeid vannak a ciklusoddal, esetleg fájdalmas a menstruációd
 • hormonális problémáid vannak
 • késik a várva várt gyermekáldás
 • nőgyógyászati betegséged van (endometriózis, PCOS, mióma, gyulladások, korai petefészek-kimerülés stb.)
 • vágysz párkapcsolatra, de nehezen nyitsz felé
 • szeretnél párra lelni, akivel boldog és harmonikus a kapcsolatotok
 • szeretnéd felszabadultabban megélni a nőiségedet

Időpont: 2018. július 23-25.

Helyszín: Bölcske, Szent András Kastély (www.szentandraskastely.hu)

A programot vezeti: Pataki Bea és Oláh Kata szomatodráma szakember és Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető

Jelentkezés itt.

 

Június 30.: Mit üzen a testem? – Szomatodráma-nap

Van kedved játszani? Bebarangolnád a belső világod tájaid? Megfejtenéd a tested-lelked üzeneteit? Szeretettel hívlak egy közös kalandra az önismeret és az öngyógyítás ösvényein.

A szomatodráma egy játékos önismereti módszer. A játékok által ráláthatsz a testi és lelki folyamataid közötti mélyebb összefüggésekre. Felismerheted, hogy milyen tudattalan belső konfliktus állhat a tüneteid hátterében, és felülírhatod azokat a viselkedésmintákat, amelyek megbetegítettek vagy nem jó irányba terelték az életedet. Rengeteg önismereti kinccsel gazdagodhatsz, és elindulhatsz a gyógyulás útján – testi és lelki értelemben is.

A szomatodráma-nap 4-6 fős csoportban zajlik. A nap elején különböző páros és egyéb “bemelegítő” gyakorlatokat játszunk, amelyek mind-mind az önmagaddal, a testeddel való kapcsolatot erősítik. Ezután jönnek a szomatodráma-játékok. Lehetsz egyszer főszereplő – ekkor a kis csoport a Te témáddal foglalkozik -, a többiek játékában pedig szereplőként vehetsz részt, ami szintén nagyon sok hasznos élményt, megtapasztalást adhat a saját életedhez kapcsolódóan is.

A foglalkozást vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma-játékvezető, test-lélek terapeuta, újságíró

Bővebben itt olvashatsz a szomatodrámáról.

Ajánlom Neked, ha… 

 •  testi tüneteid vannak, és szeretnél utánajárni, mit akarnak üzenni neked
 • szeretnél kommunikációba lépni a testeddel
 • közelebbi kapcsolatba kerülnél önmagaddal
 • fejlődnél az önszeretet, önelfogadás terén
 • testi tüneted nincs, de van egy téma az életedben, ami foglalkoztat, és szeretnéd újra megtalálni a harmóniát.

Mikor? 2018. június 30., 09:00-17:00

Hol? Hétholdház: 1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 1. (1-es kapucsengő)

Jelentkezés itt.

Május 26.: Mit üzen a testem? – Szomatodráma-nap

Van kedved játszani? Bebarangolnád a belső világod tájaid? Megfejtenéd a tested-lelked üzeneteit? Szeretettel hívlak egy közös kalandra az önismeret és az öngyógyítás ösvényein.

A szomatodráma egy játékos önismereti módszer. A játékok által megfejtheted a tested, tüneteid, betegséged üzeneteit, és találkozhatsz a benned zajló lelki folyamatokkal.

Szereplők segítségével kivetítheted a térbe mindazt, ami a testedben-lelkedben történik. Ez segít abban, hogy először kívülről ráláss, milyen tudattalan belső konfliktus zajlik benned, majd te magad is beállhatsz a játékba, így belülről is átélheted az eseményeket, és helyreállíthatod a felborult harmóniát.

A szomatodráma egy könnyed, játékos, mégis nagyon intenzív, mély érzéseket megmozgató közös kaland. Szabadon bejárhatod a belső világod tájait, és felülírhatod azokat a viselkedésmintákat, amelyek eddig megbetegítettek vagy nem jó irányba terelték az életedet. Rengeteg önismereti kinccsel gazdagodhatsz, és elindulhatsz a gyógyulás útján – testi és lelki értelemben is.

A szomatodráma-nap 4-6 fős csoportban zajlik. A nap elején különböző páros és egyéb “bemelegítő” gyakorlatokat játszunk, amelyek mind-mind az önmagaddal, a testeddel való kapcsolatot erősítik.

Ezután jönnek a szomatodráma-játékok. Lehetsz egyszer főszereplő – ekkor a kis csoport a Te témáddal foglalkozik -, a többiek játékában pedig szereplőként vehetsz részt, ami szintén nagyon sok hasznos élményt, megtapasztalást adhat a saját életedhez kapcsolódóan is.

Ajánlom Neked, ha… 
– testi tüneteid vannak, és szeretnél utánajárni, mit akarnak üzenni neked
– szeretnél kommunikációba lépni a testeddel
– közelebbi kapcsolatba kerülnél önmagaddal
– fejlődnél az önszeretet, önelfogadás terén
– testi tüneted nincs, de van egy téma az életedben, ami foglalkoztat, és szeretnéd újra megtalálni a harmóniát.

A foglalkozást vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma-játékvezető, test-lélek terapeuta, újságíró

Mikor? 2018. május 26.

Hol? Hétholdház. Lövőház utca 24., félemelet, 1-es kapucsengő

Az egész napos program díja 15000 Ft/fő.

FONTOS: Részvételi szándékodat kérlek, feltétlenül jelezd az info@bodyandlife.hu-n.

Várlak szeretettel!

Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető

Április 21.: Női testünk rejtett üzenetei – Szomatodráma-nap

Nem jön a baba? Női betegséged van? Fájdalmas menstruációval, cikluszavarokkal küzdesz? Nehezen találsz párt? Visszatérő párkapcsolati konfliktusaid vannak?

Női létünk számos területe “betegedhet meg”, jelezheti azt, hogy valamire szükségünk van. Ezek sokszor tudattalan folyamatok, és csak a testünk jelzéseiből vehetjük észre, hogy van valami bennünk, ami feloldásra vár.

A szomatodráma egy játékos, mégis igazi mélységeket felszínre hozó önismereti módszer, ami lehetővé teszi, hogy a belső folyamataidat kivetítsd a térbe.

Embereket kérhetsz fel a testrészeid, szerveid, érzéseid szerepére. Ők ezután megjelenítik azokat a folyamatokat, amik benned zajlanak. Miután kívülről ráláttál, mi történik a belső világodban, be is léphetsz a játékba, és ott, helyben feloldhatod azokat a konfliktusokat, amik a tüneteidet is okozhatták. Az érzéseiddel való élményszerű találkozás segít a testi-lelki gyógyulásban.

Ezen a napon játékos gyakorlatokon és gyógyító játékokon keresztül a nőiségünk kérdéseire fókuszálunk. Mélyítjük, erősítjük a szeretetteli kapcsolatot a testünkkel, a nőiségünkkel, önmagunkkal. Kommunikációba kezdünk a női szerveinkkel, női minőségeinkkel. A mélyebb önszeretet és az önmagunkhoz való szeretetteli kapcsolódás hosszú távú változásokat hozhat az életünkbe.

Ajánlom neked, ha…
– gondok vannak a ciklusoddal
– fájdalmas a menstruációd
– hormonális problémáid vannak
– régóta nem jön a baba, pedig nagyon vágysz rá
– női betegséged van (endometriózis, PCOS, mióma, korai petefészek-kimerülés stb.)
– nehezen nyitsz új párkapcsolat felé
– szeretnél végre olyan párt találni, akivel harmonikus a kapcsolatotok
– testi tüneted nincs, de szeretnéd felszabadultabban megélni a nőiségedet
– szereted a testből kiinduló, játékos önismereti módszereket
– megtapasztalnád a női kör erejét

A programot vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta:
“A szomatodráma módszerével akkor ismerkedtem meg, amikor egy női betegségből – endometriózisból – szerettem volna meggyógyulni. A játékok feltárták előttem, milyen lelki folyamatok okozták a tüneteimet, és segítettek abban, hogy érzelmileg és testi szinten is meggyógyítsam magam. Azóta bármikor, amikor valamilyen téma foglalkoztat az életemben, a szomatodráma módszeréhez fordulok. A játékokból mindig felszabadultabban, erősebben és magabiztosabban jövök ki, ami segít túllendülnöm az életem nehézségein. A klienseimet is ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom.”

Visszajelzés egy kliensemtől:

“Endometriózist diagnosztizáltak nálam, amit műtét követett, és ez indított el azon az önismereti úton, amin most járok. A szomatodráma játék után megváltozott a kapcsolatom anyukámmal. Amikor találkozunk, tartalmas beszélgetéseink vannak. Türelmesebb vagyok felé. Azt gondoltam, ez csak egy ideiglenes állapot vele kapcsolatban, és hogy biztosan lesz olyan, ami felbosszant majd… de nem. Hónap teltek el, és továbbra is olyan a kapcsolatom vele, mint amire mindig is vágytam… nyugodt vagyok, béke és boldogság tölt el. Ami a legfontosabb, hogy a testem is visszajelezte számomra ezt a nyugodt, oldódott állapotot. A következő menstruációm mondhatni fájdalommentes volt az előzőekhez képest. Fantasztikus érzés volt és egyben hihetetlen, hogy mindez – a fájdalommentes menstruáció – lehetséges. Köszönöm ezt Neked, Aliz hogy együtt érhettük el. 🙂” (Krisztina)

A program díja: 15 000 Ft/fő.

Jelentkezés: info@bodyandlife.hu

Mikor? 2018. április 21., 09:00-17:00

Hol? Hétholdház. Budapest, Lövőház u. 24., félemelet 1., 1-es kapucsengő.

A jelentkezésed a részvételi díj befizetése után válik véglegessé.

Szeretettel várlak!

Zádrovich Aliz

Március 13.: Hogyan szeressük jól magunkat? – Inspiráló beszélgetés

Divatos jelszó manapság, hogy szeressük önmagunkat, mert csak így élhetünk kiteljesedett, boldog életet. Miközben sejtjük, hogy tényleg van ebben valami, a gyakorlati megvalósítás annál nehezebbnek tűnik. Mintha másokat sokkal könnyebb lenne szeretni, megbecsülni, elfogadni, mint saját magunkat.

A beszélgetésen arról lesz szó, hogyan ápolhatunk szeretetteli, gondoskodáson és elfogadáson alapuló viszonyt önmagunkkal. Hogyan fogjunk hozzá a kapcsolat felépítéséhez, és mit tehetünk nap mint nap azért, hogy ez a kapcsolat fennmaradjon.

Beszélgetünk majd arról, hogyan segít ebben a testünk és az ő jelzései. Hogyan léphetünk kapcsolatba a bennünk zajló folyamatokkal – legyenek azok akár testi, akár lelki természetűek? Hogyan válhatunk saját magunk legjobb barátjává?

A beszélgetést vezeti: Zádrovich Aliz test-lélek terapeuta, szomatodráma játékvezető

A belépés ingyenes, de adományt elfogadunk. (Az adomány ajánlott összege 1000 Ft).

Mikor? 2018.március 13., 17:30-19:00

Hol? Hétholdház: Lövőház u. 24., félemelet 1., 1-es kapucsengő

FONTOS: Részvételi szándékodat kérlek, feltétlenül jelezd az info@bodyandlife.hu-n.

Március 24: Mit üzen a testem? – Szomatodráma-nap

Van kedved játszani? Bebarangolnád a belső világod tájaid? Megfejtenéd a tested-lelked üzeneteit? Szeretettel hívlak egy közös kalandra az önismeret és az öngyógyítás ösvényein.

A szomatodráma egy játékos önismereti módszer. A játékok által megfejtheted a tested, tüneteid, betegséged üzeneteit, és találkozhatsz a benned zajló lelki folyamatokkal.

Szereplők segítségével kivetítheted a térbe mindazt, ami a testedben-lelkedben történik. Ez segít abban, hogy először kívülről ráláss, milyen tudattalan belső konfliktus zajlik benned, majd te magad is beállhatsz a játékba, így belülről is átélheted az eseményeket, és helyreállíthatod a felborult harmóniát.

A szomatodráma egy könnyed, játékos, mégis nagyon intenzív, mély érzéseket megmozgató közös kaland. Szabadon bejárhatod a belső világod tájait, és felülírhatod azokat a viselkedésmintákat, amelyek eddig megbetegítettek vagy nem jó irányba terelték az életedet. Rengeteg önismereti kinccsel gazdagodhatsz, és elindulhatsz a gyógyulás útján – testi és lelki értelemben is.

A szomatodráma-nap 4-6 fős csoportban zajlik. A nap elején különböző páros és egyéb “bemelegítő” gyakorlatokat játszunk, amelyek mind-mind az önmagaddal, a testeddel való kapcsolatot erősítik.

Ezután jönnek a szomatodráma-játékok. Lehetsz egyszer főszereplő – ekkor a kis csoport a Te témáddal foglalkozik -, a többiek játékában pedig szereplőként vehetsz részt, ami szintén nagyon sok hasznos élményt, megtapasztalást adhat a saját életedhez kapcsolódóan is.

Ajánlom Neked, ha…
– testi tüneteid vannak, és szeretnél utánajárni, mit akarnak üzenni neked
– szeretnél kommunikációba lépni a testeddel
– közelebbi kapcsolatba kerülnél önmagaddal
– fejlődnél az önszeretet, önelfogadás terén
– testi tüneted nincs, de van egy téma az életedben, ami foglalkoztat, és szeretnéd újra megtalálni a harmóniát.

A foglalkozást vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma-játékvezető, test-lélek terapeuta

Az egész napos program díja 15000 Ft/fő.

Mikor? 2018.március 24., 09:00-17:00

Hol? Hétholdház – Lövőház u. 24., félemelet 1., 1-es kapucsengő

FONTOS: Részvételi szándékodat kérlek, feltétlenül jelezd az info@bodyandlife.hu-n.

Várlak szeretettel!

 

2018. január 12.: A te tested, a te történeted – Inspiráló beszélgetés

A testünk egy életen át folyamatosan tükrözi minden érzelmi folyamatunkat. Ha zavarba jövünk, elpirulunk. Ha izgulunk, hevesebben ver a szívünk. Ha valamilyen stresszhatás ér minket, könnyebben megbetegszünk. Az, hogy az érzelmeink megjelennek a testünkben, mindennapos tapasztalatunk.
De mi a helyzet a betegségekkel? Mintha hajlamosak lennénk azt gondolni, hogy csak megtörténnek velünk. Mi lenne, ha megfontolnánk azt a lehetőséget, hogy valamilyen módon mégiscsak közünk van a tüneteinkhez, és talán fontos üzenetet közvetítenek?

A beszélgetésen arról lesz szó, hogyan kommunikálhatunk a testünkkel, és kerülhetünk közelebbi kapcsolatba mindazzal, ami bennünk zajlik.

– Milyen belső történetek állhatnak a betegségünk mögött? Hogyan juthatunk közelebb ezekhez a lelki folyamatokhoz?
– Hogyan kommunikálhatunk a testünkkel?
– Hogyan fedezhetjük fel a betegségünk által feltáruló önismereti kincseket?
– Hogyan gyógyíthatjuk meg magunkat testileg és lelkileg?
– Hogyan segít mindebben a szomatodráma?

A beszélgetést vezeti: Zádrovich Aliz test-lélek terapeuta, szomatodráma játékvezető:
“A szomatodráma módszerével akkor ismerkedtem meg, amikor egy női betegségből – endometriózisból – szerettem volna meggyógyulni. A játékok feltárták előttem, milyen lelki folyamatok okozták a tüneteimet, és segítettek abban, hogy érzelmileg és testi szinten is meggyógyítsam magam. Azóta bármikor, amikor valamilyen téma foglalkoztat az életemben, a szomatodráma módszeréhez fordulok. A játékokból mindig felszabadultabban, erősebben és magabiztosabban jövök ki, ami segít túllendülnöm az életem nehézségein. A klienseimet is ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom.”

A részvételi díj: 2000 Ft/fő.
Helyszín: Hétholdház – Lövőház utca 24., félemelet 1., 1-es kapucsengő.

Időpont: 2018. január 12., 17:30-19:00
Jelentkezés: info@bodyandlife.hu

2018. január 13.: Mit üzen a női testem? – Szomatodráma-nap nőknek

Nem jön a baba? Női betegséged van? Fájdalmas menstruációval, cikluszavarokkal küzdesz? Nehezen találsz párt? Visszatérő párkapcsolati konfliktusaid vannak?

Női létünk számos területe “betegedhet meg”, jelezheti azt, hogy valamire szükségünk van. Ezek sokszor tudattalan folyamatok, és csak a testünk jelzéseiből vehetjük észre, hogy van valami bennünk, ami feloldásra vár.

A szomatodráma egy játékos, mégis igazi mélységeket felszínre hozó önismereti módszer, ami lehetővé teszi, hogy a belső folyamataidat kivetítsd a térbe.

Embereket kérhetsz fel a testrészeid, szerveid, érzéseid szerepére. Ők ezután megjelenítik azokat a folyamatokat, amik benned zajlanak. Miután kívülről ráláttál, mi történik a belső világodban, be is léphetsz a játékba, és ott, helyben feloldhatod azokat a konfliktusokat, amik a tüneteidet is okozhatták. Az érzéseiddel való élményszerű találkozás segít a testi-lelki gyógyulásban.

Ezen a napon játékos gyakorlatokon és gyógyító játékokon keresztül a nőiségünk kérdéseire fókuszálunk. Mélyítjük, erősítjük a szeretetteli kapcsolatot a testünkkel, a nőiségünkkel, önmagunkkal. Kommunikációba kezdünk a női szerveinkkel, női minőségeinkkel. A mélyebb önszeretet és az önmagunkhoz való szeretetteli kapcsolódás hosszú távú változásokat hozhat az életünkbe.

Ajánlom neked, ha…
– gondok vannak a ciklusoddal
– fájdalmas a menstruációd
– hormonális problémáid vannak
– régóta nem jön a baba, pedig nagyon vágysz rá
– női betegséged van (endometriózis, PCOS, mióma, korai petefészek-kimerülés stb.)
– nehezen nyitsz új párkapcsolat felé
– szeretnél végre olyan párt találni, akivel harmonikus a kapcsolatotok
– testi tüneted nincs, de szeretnéd felszabadultabban megélni a nőiségedet
– szereted a testből kiinduló, játékos önismereti módszereket
– megtapasztalnád a női kör erejét

A programot vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta:
“A szomatodráma módszerével akkor ismerkedtem meg, amikor egy női betegségből – endometriózisból – szerettem volna meggyógyulni. A játékok feltárták előttem, milyen lelki folyamatok okozták a tüneteimet, és segítettek abban, hogy érzelmileg és testi szinten is meggyógyítsam magam. Azóta bármikor, amikor valamilyen téma foglalkoztat az életemben, a szomatodráma módszeréhez fordulok. A játékokból mindig felszabadultabban, erősebben és magabiztosabban jövök ki, ami segít túllendülnöm az életem nehézségein. A klienseimet is ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom.”

Visszajelzés egy kliensemtől:

“Endometriózist diagnosztizáltak nálam, amit műtét követett, és ez indított el azon az önismereti úton, amin most járok. A szomatodráma játék után megváltozott a kapcsolatom anyukámmal. Amikor találkozunk, tartalmas beszélgetéseink vannak. Türelmesebb vagyok felé. Azt gondoltam, ez csak egy ideiglenes állapot vele kapcsolatban, és hogy biztosan lesz olyan, ami felbosszant majd… de nem. Hónap teltek el, és továbbra is olyan a kapcsolatom vele, mint amire mindig is vágytam… nyugodt vagyok, béke és boldogság tölt el. Ami a legfontosabb, hogy a testem is visszajelezte számomra ezt a nyugodt, oldódott állapotot. A következő menstruációm mondhatni fájdalommentes volt az előzőekhez képest. Fantasztikus érzés volt és egyben hihetetlen, hogy mindez – a fájdalommentes menstruáció – lehetséges. Köszönöm ezt Neked, Aliz hogy együtt érhettük el. 🙂” (Krisztina)

A program díja: 15 000 Ft/fő.

Jelentkezés: info@bodyandlife.hu

A jelentkezésed a részvételi díj befizetése után válik véglegessé.

Szeretettel várlak!

Zádrovich Aliz

December 9.: Mit üzen a női testem? – Szomatodráma-nap csak nőknek

Női létünk nagyon szép és izgalmas, ciklikus természetű. A hormonjaink tánca egyszer felrepít minket a magasba, és úgy érezzük, bármire képesek vagyunk, máskor inkább csendesen magunkba mélyedünk. Női egészségünk nagyban függ attól, hogy mennyire tudunk békésen, harmonikusan együttműködni ezzel a változatos, de annál izgalmasabb rendszerrel.

Ha kibillen az egyensúlyunk, a testünk jelez: menstruációs zavarokkal, női betegségekkel – ciszták, miómák, endometriózis, PCOS stb.

Az is gyakran előfordul, hogy a vágyott baba nem érkezik meg az életünkbe. Az anyává válás egy óriási szerepváltás, nőiségünk kiteljesedése. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, érdemes közelebbi kapcsolatba kerülnünk a bennünk élő anya-képpel.

A párkapcsolat zavarai vagy a pártalálás nehézségei is sokszor arra figyelmeztetnek: ideje jobban felszínre hozni a női oldalunkat – megélni és élvezni a női létünk csodáit, és harmóniába hozni magunkban a férfi és női minőségeket.

Ezen a napon női létünk kérdéseivel foglalkozunk, egy játékos, könnyed, mégis igazi mélységeket felszínre segítő módszer, a szomatodráma segítségével.

A szomatodráma játékokban közelebbi kapcsolatba kerülhetsz a testeddel, a nőiségeddel, Önmagaddal.
Szereplőket kérhetsz fel a testrészeid, szerveid szerepére. Ők visszatükrözik Neked azokat a tudattalan folyamatokat, amik a belső világodban zajlanak. Végül Te magad is beléphetsz a játékba, hogy feloldd a belső világod szereplői között zajló konfliktusokat, ezáltal testileg-lelkileg gyógyítsd magad.

Ajánlom neked, ha…

– úgy érzed, valami nincs rendben a ciklusoddal
– menstruációs zavarokkal küzdesz
– női betegségek tüneteit tapasztalod magadon
– babára vágysz, és szeretnéd megtudni, eddig mi akadályozott az anyává válásban
– párkapcsolatot szeretnél
– helyreállítanád magadban a női és férfi energiák egyensúlyát
– közelebbi kapcsolatba kerülnél a testeddel, a nőiségeddel.

Mikor? 2017. december 9., 09:00-17:00

Hol? Hétholdház: 1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 1.

Az egész napos programot vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta
“A szomatodráma módszerével akkor ismerkedtem meg, amikor egy női betegségből – endometriózisból – szerettem volna meggyógyulni. A játékok feltárták előttem, milyen lelki folyamatok okozták a tüneteimet, és segítettek abban, hogy érzelmileg és testi szinten is meggyógyítsam magam. Azóta bármikor, amikor valamilyen téma foglalkoztat az életemben, a szomatodráma módszeréhez fordulok. A játékokból mindig felszabadultabban, erősebben és magabiztosabban jövök ki, ami segít túllendülnöm az életem nehézségein. A klienseimet is ezen az izgalmas önismereti-öngyógyító úton támogatom.”

A program díja: 15 000 Ft, és a helyszínen fizetendő.

FONTOS: a jelentkezésed akkor válik érvényessé, ha e-mailben jelzed az info@bodyandlife.hu-n.

Várlak szeretettel!

 

Február 3.: A Te tested, a Te stílusod- Önszeretet- és stílus workshop

Kit látsz, amikor tükörbe nézel? Tetszik a látvány, vagy bizonyos részeidet nem szereted, sőt kifejezetten utálod? Milyen viszonyban vagy önmagaddal? És vajon hogy hat ez az öltözködésedre, a stílusodra, a nőiséged megélésére? Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, itt a helyed!

A workshop első felében az önmagunkhoz fűződő viszonnyal foglalkozunk. Játékosan, a szomatodráma módszerének segítségével kapcsolatot teremtünk a testünkkel, majd egyes részeinkkel. Kommunikációba kezdünk velük, ezáltal lehetővé tesszük, hogy újfajta viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal: a testünkkel, a testrészeinkkel, a nőiségünkkel. A gyakorlatok mind-mind azt segítik, hogy mélyüljön az önszeretetünk, önfelfogadásunk, önbizalmunk.

Ezután – szintén sok-sok gyakorlaton keresztül – közelebb kerülhetünk ahhoz, hogy milyen stílus illik hozzánk. Hogyan öltözködjünk úgy, hogy az harmóniában legyen a személyiségünkkel, és hogyan hangsúlyozzuk ki a legszebb részeinket. Ruhákkal és kiegészítőkkel begyakorolhatod, hogyan alkosd meg tudatosabban a megjelenésed, hogyan formáld a külső képet magadról.

Ajánljuk Neked, ha…

 • szeretnél jobb viszonyt ápolni önmagaddal
 • szeretnéd jobban szeretni, elfogadni a testedet
 • keresed a saját stílusod
 • szeretnéd tudni, mi áll jól neked, és mit mivel kombinálhatsz az öltözködésedben
 • felszabadultabban élnéd meg a nőiségedet
 • belső harmóniára vágysz, ami kifelé is sugárzik

Mit kapsz a workshoptól?

 • Megtapasztalhatod a testeddel és egyes részeiddel való gyógyító kommunikáció erejét.
 • Hasznos, személyre szabott tippeket, ötleteket kaphatsz az öltözködéssel kapcsolatban.
 • Inspiráló női körben foglalkozhatsz a saját fejlődéseddel.
 • Új utakat fedezhetsz fel a nőiséged megéléséhez.

A képzést szeretettel ajánljuk azoknak is, akik korábban részt vettek a „Hogyan legyek sugárzó nő?” vagy a „Bennünk élő istennők” című workshopunkon.

A workshopot tartja: Zádrovich Aliz szomatodráma játékvezető, test-lélek terapeuta és Fehér Andrea stylist, fotós.

Mikor? 2018. február 3., 10:00-16:00

Hol? Cosmic Latte Szaloniroda, 1113 Bp., Bartók Béla út 79. félemelet 1. 8-as kapucsengő

A workshop díja: 15 000 Ft/fő.*

Páros kedvezmény: 12 000 Ft/fő 

*A részvételi díjat átutalással tudod befizetni. A fizetési tudnivalókat elküldjük majd a jelentkezést követően.

Jelentkezés: info@bodyandlife.hu

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This