A testem és én – Öngyógyító workshop nőknek

hot-woman-body-on-sunrise-1920-1080-7091

Alig van olyan nő, akinek ne lett volna már valamilyen női panasza: menstruációs görcsök, elhúzódó vérzés, termékenységi zavarok, vagy akár krónikus női betegség. Pedig nőnek lenni csodás dolog, ha egyszer ráérzünk az ízére. Ehhez az is kell, hogy újra felvegyük a kapcsolatot a testünkkel és a női szerveinkkel, mert így juthatunk el legkönnyebben önmagunkhoz, a saját nőiségünkhöz.
A workshopon ezt a folyamatot segítjük különböző páros és egyéni gyakorlatokkal, relaxációs, vizualizációs és testből kiinduló technikákkal és elindulunk az önszeretet és az öngyógyítás útján, ami nagyon izgalmas, és rengeteg kincset tartogat. Gyere, és fedezzük fel együtt a testünk üzeneteit!

Mit kapsz a workshoptól?

  • elmélyítheted a testeddel való kapcsolatod
  • megtanulhatsz kommunikálni a női szerveiddel
  • mélyül az önszereteted, önbizalmad
  • megtapasztalhatod a női erő, energia áramlását
  • támogató közösségben kereshetsz válaszokat a kérdéseidre

A workshop ára: 5000 Ft.

Early Bird kedvezménnyel és előre utalással: 3000 Ft (a kedvezmény május 1-ig történő befizetés esetén érvényes)
Jelentkezés: info@bodyandlife.hu

Helyszín: Solaris Közösségi Ház, 1092 Budapest, Kinizsi utca 33. 

Időpont: 2016. május 9. 18:00-21:00

A workshop vezetője: Zádrovich Aliz life coach.

Rólam

A 2015-ös év számomra az ébredés éve volt. Megváltozott a viszonyom a testemmel, önmagammal, és soha nem tapasztalt béke és boldogság költözött be az életembe. Mindezt az endometriózisnak köszönhetem. A betegség hatására kezdtem el odafigyelni a testemre, megérteni az üzeneteit. Korábban tudomást sem vettem róla, hogy van egy testem, aki minden nap kommunikál velem. Csak az érdekelt, hogy megfeleljek mindenkinek. Az, hogy közben én hogy érzem magam, egyáltalán nem volt fontos.

Miután kiderült, hogy endometriózisom van, óriásit fordult velem a világ. Korábban mindig kifelé figyeltem, kívül kerestem a boldogságot. Azt hittem, hogy ha mindig kifogástalan munkát adok ki a kezemből és mindenkivel kedves vagyok, akkor szeretni fognak, és jól leszek. A betegség hatására jöttem rá, hogy először befelé kell figyelnem, és önmagammal kell jóban lennem, ha boldog akarok lenni.

Megismerkedtem a szomatodráma módszerével: emberek személyesítették meg a női szerveimet, átérezve a helyzetüket. Azáltal, hogy kívülről láthattam rá, mi zajlik a testemben, világossá vált, milyen mélyben gyökerező lelki elakadás okozza a tüneteimet. Azóta minden nap odafigyelek magamra, a testemre. Női jógázom, meditálok, relaxált állapotban kommunikálok a szerveimmel – így gyógyítom magam. Nemcsak a betegségemet, hanem az egész életemet.

Azáltal, hogy odafigyelek a testemre, megváltozott a viszonyom önmagammal is. A folyamatos önkritikát, önostorozást felváltotta az önszeretet és önelfogadás érzése. Ezért tudom kimondani szívből jövő mosollyal, hogy a legjobb dolog, ami történt velem 2015-ben, az endometriózis volt. Hálás vagyok a betegségemnek, mert megtanított úgy élni, ahogy én szeretnék: nem elvárásoknak megfelelve, hanem szívből – úgy, ahogy nekem a legjobb.

Ha Te is úgy érzed, hogy a betegséged nem véletlenül alakult ki, hanem fontos dolgokra akar megtanítani, segítek, hogy megfejtsd az üzeneteit. Coachként abban támogatlak, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj önmagaddal, és őszintén elfogadd, megszeresd azt az embert, aki vagy. Hiszem, hogy ez a kulcs ahhoz, hogy olyan életet élj, amilyet legbelül szeretnél.

 

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This