Gyakran találod magad elnyomó, bántalmazó kapcsolatokban? Mindenedet odaadod a másiknak, és cserébe alig kapsz valamit? A kapcsolat kezdetén úgy tűnt, megtaláltad a lelki társadat, most pedig sokszor bánt, megszégyenít, kellemetlen helyzetbe hoz a párod?

Könnyen lehet, hogy nárcisztikus manipulációnak estél áldozatul.

A workshopon megtudhatod, hogyan ismerheted fel a figyelmeztető jeleket, és mit tehetsz azért, hogy begyógyítsd az érzelmi sebeidet, és új alapokra helyezd az önszeretetedet.

Akiknek valamilyen okból sérült az önszeretetük, szinte mágnesként vonzódnak a bántalmazó partnerekhez. Erről szól Ross Rosenberg amerikai pszichoterapeuta „Emberi mágnes szindróma – Miért szeretjük azokat, akik bántanak minket?“ című könyve, amely idén szeptemberben jelent meg magyarul. A mágneses erő, ami összesodor két embert, nem a tudatos szinten működik. Ahhoz, hogy megértsük magunkat és a kapcsolatainkat, meg kell ismernünk a mélyben, tudat alatt zajló folyamatokat. Ehhez ad támpontokat, iránymutatásokat és önismereti élményeket ez a workshop.

Mit kapsz a workshoptól?

  • megértheted az „emberi mágnes szindróma“ működését
  • támpontokat kaphatsz a bántalmazásból való gyógyuláshoz
  • gyakorlatokon, élményeken keresztül mélyítheted az önismeretedet és az önszeretetedet

Különösen ajánljuk neked, ha:

  • úgy érzed, érintett vagy a nárcisztikus vagy egyéb bántalmazás témájában
  • szeretnél véget vetni a bántalmazó kapcsolatoknak
  • új, szeretetteljesebb viszonyt alakítanál ki saját magaddal

 

 

A workshopot vezetik: az Emberi mágnes szindróma c. könyv szakmai lektorai, Pataki Bea szomatodráma szakember, addiktológus gyógyász és Soós Aliz szomatodráma játékvezető, újságíró

 Mikor? 2020. december 5., 10:00-18:00

Hol? Szervezés alatt…

Részvételi díj: 15 000 Ft/fő

Hozz magaddal még egy (vagy több) főt, és páros kedvezményt kaptok.

Páros részvételi díj: 12 000 Ft/fő

Jelentkezés ITT. 

FONTOS: Páros jegy vásárlása esetén: Kattints ugyanitt a regisztráció / jelentkezés gombra, és az adatok kitöltésénél a megjegyzés rovatba írd be: páros jelentkezés és a másik résztvevő nevét. A rendszer automatikusan 1 db normál árú jegyről küld értesítőt, de a hivatalos díjbekérő már a páros és kedvezményes árú jegy összegével, azaz 24 000 Ft-ról érkezik.

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Regisztráció után értesítést kapsz a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról.

 

 

 

 

Soós Aliz szomatodráma játékvezető, önismereti segítő, újságíró

  telefon +36 30 631 9597

e-mail

info@bodyandlife.hu

Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

Csoportos programok

Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

Egyéni konzultációk

Mit üzen a női betegségem?

Babát szeretnék!

Mit üzen a tested?

Önismeret, önbizalom, önszeretet

Csoportos programok

Szomatodráma-nap

Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

Iratkozz fel hírlevelemre

Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

Pin It on Pinterest

Share This