Miről mesél a tested? – Szomatodráma-nap 

Gondolkodtál már azon, mit üzen a tested? Minden tünetünk, betegségünk elárul valami fontosat rólunk, az életünkről, érzelmi állapotunkról, aktuális elakadásainkról. Ha odafigyelünk a testünk jelzéseire, és kíváncsian odafordulunk önmagunkhoz, megtalálhatjuk a gyógyulásunk kulcsát.

A szomatodráma egy játékos önismereti módszer. A játékok által ráláthatsz a testi és lelki folyamataid közötti mélyebb összefüggésekre. Felismerheted, hogy milyen tudattalan belső konfliktus állhat a tüneteid hátterében, és felülírhatod azokat a viselkedésmintákat, amelyek megbetegítettek vagy nem jó irányba terelték az életedet. Rengeteg önismereti kinccsel gazdagodhatsz, és elindulhatsz a gyógyulás útján – testi és lelki értelemben is.

A szomatodráma-nap 4-5 fős csoportban zajlik. A nap elején különböző páros és egyéb ráhangoló játékokat játszunk, amelyek mind-mind az önmagaddal, a testeddel való kapcsolatot erősítik. Ezután jönnek a szomatodráma-játékok. Lehetsz egyszer főszereplő – ekkor a kis csoport a Te témáddal foglalkozik -, a többiek játékában pedig szereplőként vehetsz részt, ami szintén nagyon sok hasznos élményt, megtapasztalást adhat a saját életedhez kapcsolódóan is.

A foglalkozást vezeti: Zádrovich Aliz szomatodráma-játékvezető, test-lélek terapeuta, újságíró

Bővebben itt olvashatsz a szomatodrámáról.

Ajánlom Neked, ha… 

  •  testi tüneteid vannak, és szeretnél utánajárni, mit akarnak üzenni neked
  • szeretnél kommunikációba lépni a testeddel
  • közelebbi kapcsolatba kerülnél önmagaddal
  • fejlődnél az önszeretet, önelfogadás terén
  • testi tüneted nincs, de van egy téma az életedben, ami foglalkoztat, és szeretnéd újra megtalálni a harmóniát.

Mikor? 2018. november 17., 09:00-17:00

Hol? Hétholdház: 1024 Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 1. (1-es kapucsengő)

“Mély hálát érzek a tegnapi csoportos szomatodráma élményért. Nagyon szép íve volt a napnak, jó volt érezni, ahogy hangoltál minket az egyre mélyebb munkára. Nagyon jól hatott rám a tiszta jelenléted, empátiád, ahogy finoman kihívásokat támasztasz, amilyen biztosan vezetsz mély munkában, és mennyire rendben van a pillanatnyi bizonytalanság is. És természetesen nagyon jó szívvel gondolok a csoporttársakra is, sokat adott az ő támogatásuk is. A nap élménye és a felismerések sokáig velem lesznek.”

Gaál Zita

Executive - és business coach, tréner

Maga a módszer egészen lenyűgözött. Őszintén szólva nem hittem, hogy ennyire működik, hogy ennyire egyszerű és ennyire csodálatos. Örülök, hogy elmentem és a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy hogyan működik a morfogenetikus mező. Igazán könnyed és felemelő élmény volt. Játékosként benne lenni mások játékában, és megkérdőjelezhetetlenül érezni/megélni a szerepet fantasztikus volt, engedni, hogy az érzések vigyenek magukkal látni, ahogyan kibomlik egy-egy sors, az elakadások. Saját játékom nagyon sokat adott. Arra számítottam, nagy újdonságra jövök majd rá. Ez nem így történt, viszont az, hogy más szemszögből láthattam rá egy már ismert problémára, illetve hogy a helyzetben benne játszhattam, “főhettem” tét nélkül, és  megÉREZHETTEM a megoldást, hogy “ez így jó lesz!” nagyon megnyugtató volt. A nyakfájásom azóta sokat javult :).
Ági

“Miben segített a szombati játék? Beleállhattam, újra átélhettem egy konfliktushelyzetet, ahol egyszerűen lefagytam. Ugyanúgy, mint gyerekkoromban. Az, hogy a játék során kimondtam a régen ki nem mondott (ki nem mondható) szavakat, gondolatokat, érzéseket, hirtelen leválasztott erről a magamról kialakított hamis képről, és arról a megszokott védekező mechanizmusról, amit olyan hosszú éveken keresztül, kiskoromtól fogva éltem. Úgy érzem, hogy felszabadultam. Tegnap már meg tudtam mondani a főnökömnek azt, amiről azt gondoltam, hogy nem az én dolgom megcsinálni. Folyamatosan felismerem, és tudatosítom a saját értékeimet, és azt, hogy képes vagyok kimondani azt, ha valami nem tetszik. Mivel nem köt gúzsba a múlt, tiszta fejjel és őszinte érzésekkel lehet megnyilvánulnom. Még egyszer köszönöm, Aliz, hogy ebben a feloldozó játékban támogattál. 

Ildi

Az egész napos foglalkozás ára: 15 000 Ft.

A helyedet az összeg átutalásával tudod biztosítani. A jelentkezés után küldöm el a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat.

 

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Elfogadom az adatkezelési szabályzatot.
Feliratkozom a reklámot is tartalmazó hírlevélre.

Üzenet

Zádrovich Aliz

test-lélek terapeuta, szomatodráma játékvezető, újságíró

  telefon +36 30 631 9597

e-mail

[email protected]

Facebook
Google+
https://bodyandlife.hu/kezdolap/csoportos-foglalkozasok/mit-uzen-a-testem-szomatodrama-nap
Twitter
LinkedIn