Tünetbe zárt sorsok - Női elvonulás a Balaton-felvidéken

Ha testi tünetektől szenvedsz és kíváncsi, nyitott vagy arra, hogy mindez hol szól rólad, mit tehetsz a gyógyulásodért… Ha foglalkoztat Téged, hogyan tudsz harmóniát teremteni női szerepeid között… Itt az alkalom, hogy mélyebben megismerd önmagad, belső világod, azt, hogyan függ össze az önismeret elmélyülése a gyógyulással, az életminőség javulásával!

Tölts velünk 3 napot egy csak nőkből álló csoportban, ahol témánk a nőiség, a női lét nehézségei és csodái!

Fedezd fel, milyen erőforrásaid vannak, és hogyan tudnál hozzáférni a mindennapokban!

A szomatodrámával, mint játékos, kreatív, érzelmekben gazdag terápiás módszerrel élményszerűen, önismereti játékokon keresztül közelítjük meg a női témákat, tüneteket.

Különösen ajánljuk Neked ezt a programot, ha:

* nehézségeid vannak a ciklusoddal, esetleg fájdalmas a menstruációd

* hormonális problémáid vannak

* késik a várva várt gyermekáldás

* nőgyógyászati betegséged van (endometriózis, PCOS, mióma, gyulladások, korai petefészek-kimerülés stb.)

* vágysz párkapcsolatra, de nehezen nyitsz felé

* szeretnél párra lelni, akivel boldog és harmonikus a kapcsolatotok

* szeretnéd felszabadultabban megélni a nőiségedet

Részvételi díj:

139 000 Ft/fő. 

Hozz magaddal még valakit, és páros kedvezményt kaptok!

Páros kedvezmény: 129 000 Ft/fő.

Az ár tartalmazza:

 • a 3 napos önismereti program díját
 • a szállást 2 éjszakára (elhelyezés 2-3 ágyas szobákban)
 • a wellnessrészleg használatát
 • 7 vegán étkezést (péntek ebéd és vacsora, szombat reggeli, ebéd és vacsora, vasárnap reggeli és ebéd)

A programunk létszámkorlátos.
A jelentkezéssel a helyfoglalás ideiglenes, amely a részvételi díj átutalásával válik véglegessé.

A programot vezetik:

Pataki Bea szomatodráma szakember, addiktológus gyógyász, Ultrarövid terápiás konzulens

Oláh Kata pszichológus, szomatodráma szakember

Soós Aliz szomatodráma játékvezető, egyéni konzulens

Dátum: 2023. november 3-5.

Kezdés: 2023. november 3., 11:00

A program zárása: 2023. november 5., 15:30

Helyszín:

Kerekegy Panzió
8295 Taliándörögd 73127 18,
Térkép az alábbi linkre kattintva https://maps.app.goo.gl/SmZtccwUdrQNU4Di7

A lejutáshoz telekocsikat szervezünk a program előtt.

Nagy szeretettel várunk!

Vélemények a szomatodrámáról:

Kedves Aliz, nagyon-nagyon köszönöm a szombati napot! Már másnap katartikus és döbbenetes hatással szembesültem. Vezetés közben egyszer csak egy felismerés robbant bennem a volt férjemmel kapcsolatban. Vadonatúj szerepet tudtam találni neki az életünkben, és ez hatalmas felszabadító érzéssel tölt el. 30 év masszív manipulatív bántalmazó kapcsolat terhe esett le ma rólam. Sírni tudnék a megkönnyebbüléstől. A szemléletváltás és az érzések megszemélyesítése valóban kaleidoszkóp-hatásként működik. Ebben a beszorított és konkrét helyzetben még nem tudtam ezt megtapasztalni, akárhogy erőlködtem, hogy kiutat találjak. De most megvan. És még hálás is tudok lenni a volt férjemnek, ami egy elég váratlan és egyelőre szokatlan érzés. Úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm ezt az élményt, a változást, érzem, hogy más lesz az életminőségünk a továbbiakban.

Czeiler-Fóris Angelika

“Drága Aliz, el tudnám sírni magam a boldogságtól. Úgy éreztem, hogy tudnod kell, hogy a szomatodráma óta azonnal éreztem a változást a testemben, napokig figyeltem minden rezdülését és tudtam hogy most már rendben lesz a tünetem. Két hét telt el azóta és bármilyen különösen hangzik, de bátran kijelentem: megszűnt a hajhullásom. 🙏🏻❤️ Eddig szorongva, könnyes szemmel tisztítottam ki hajmosást követően a lefolyót, tincseket szedtem ki belőle, azon gondolkodtam, hogy parókát veszek. Ma a hajmosást követően minimális hajszálmennyiséget találtam. Hihetetlen. Tudtam és hittem benne, de hogy ilyen gyorsan és látványosan lesz eredmény azt legmerészebb álmaimban sem reméltem. És képzeld, egy randin egy udvarlóm kedvesen megemlítette, hogy milyen szép a hajam. Csodálattal nézte. Életemben soha nem mondták még ezt. Hát ezt is megélhettem. Hála és áldás érted, az elhivatottságodért. Szóval köszönöm. A magunkkal vívott belső harcban évtizedekig szenvedhetünk, pedig mindenre ott a megoldás: szomatodráma.”

Adorján Éva

“Mély hálát érzek a tegnapi csoportos szomatodráma élményért. Nagyon szép íve volt a napnak, jó volt érezni, ahogy hangoltál minket az egyre mélyebb munkára. Nagyon jól hatott rám a tiszta jelenléted, empátiád, ahogy finoman kihívásokat támasztasz, amilyen biztosan vezetsz mély munkában, és mennyire rendben van a pillanatnyi bizonytalanság is. És természetesen nagyon jó szívvel gondolok a csoporttársakra is, sokat adott az ő támogatásuk is. A nap élménye és a felismerések sokáig velem lesznek.”

Gaál Zita

Executive - és business coach, tréner

Maga a módszer egészen lenyűgözött. Őszintén szólva nem hittem, hogy ennyire működik, hogy ennyire egyszerű és ennyire csodálatos. Örülök, hogy elmentem és a saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy hogyan működik a morfogenetikus mező. Igazán könnyed és felemelő élmény volt. Játékosként benne lenni mások játékában, és megkérdőjelezhetetlenül érezni/megélni a szerepet fantasztikus volt, engedni, hogy az érzések vigyenek magukkal látni, ahogyan kibomlik egy-egy sors, az elakadások. Saját játékom nagyon sokat adott. Arra számítottam, nagy újdonságra jövök majd rá. Ez nem így történt, viszont az, hogy más szemszögből láthattam rá egy már ismert problémára, illetve hogy a helyzetben benne játszhattam, “főhettem” tét nélkül, és  megÉREZHETTEM a megoldást, hogy “ez így jó lesz!” nagyon megnyugtató volt. A nyakfájásom azóta sokat javult 🙂

Ági

“Miben segített a szombati játék? Beleállhattam, újra átélhettem egy konfliktushelyzetet, ahol egyszerűen lefagytam. Ugyanúgy, mint gyerekkoromban. Az, hogy a játék során kimondtam a régen ki nem mondott (ki nem mondható) szavakat, gondolatokat, érzéseket, hirtelen leválasztott erről a magamról kialakított hamis képről, és arról a megszokott védekező mechanizmusról, amit olyan hosszú éveken keresztül, kiskoromtól fogva éltem. Úgy érzem, hogy felszabadultam. Tegnap már meg tudtam mondani a főnökömnek azt, amiről azt gondoltam, hogy nem az én dolgom megcsinálni. Folyamatosan felismerem, és tudatosítom a saját értékeimet, és azt, hogy képes vagyok kimondani azt, ha valami nem tetszik. Mivel nem köt gúzsba a múlt, tiszta fejjel és őszinte érzésekkel lehet megnyilvánulnom. Még egyszer köszönöm, Aliz, hogy ebben a feloldozó játékban támogattál. 

Ildi

Jelentkezz be a női elvonulásra a az alábbi űrlap kitöltésével!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási cím (kötelező)

  Elfogadom az adatkezelési szabályzatot.
  Feliratkozom a reklámot is tartalmazó hírlevélre.

  Üzenet

  Soós Aliz
  szomatodráma játékvezető, önismereti segítő

  Telefon: +36 30 631 9597

  E-mail: info@bodyandlife.hu

  Skype:  z.aliz

  Egyéni konzultációk

  Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

  Csoportos programok

  Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

  Egyéni konzultációk

  Mit üzen a női betegségem?

  Babát szeretnék!

  Mit üzen a tested?

  Önismeret, önbizalom, önszeretet

  Csoportos programok

  Szomatodráma-nap

  Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

  Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

  Iratkozz fel hírlevelemre

  Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

  Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

  Pin It on Pinterest

  Share This