Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

2023. december 2-án

A Te tested, a Te történeted – Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

A testünkben ott az egész élettörténetünk. Egy-egy tünet vagy betegség mögött érzések, élmények, hiedelmek lenyomatait találjuk. A teljes gyógyuláshoz érdemes megismernünk, mi van a mélyben, mire akarja felhívni a figyelmünket a testünk.

A testünk a tünetek nyelvén tud kommunikálni velünk, ám ez a kommunikáció sokszor egyoldalú. Mi lenne, ha elkezdenénk odafigyelni arra, amit üzenni akar nekünk, és megtalálnánk a megfelelő válaszokat, amelyek a gyógyulás irányába visznek?

A programon a szomatodráma – mint játékos, kreatív, élményszerű – önismereti módszer segítségével tanulhatod meg, hogyan kommunikálj a testeddel. Ráismerhetsz, hogyan függnek össze a testi folyamataid a sorsoddal, élettörténeteddel. A kíváncsi, szeretetteljes találkozás mindazzal, ami benned zajlik, a gyógyulásod kulcsa lehet.

A program 4-5 fős kis csoportban zajlik.

Szereplők segítségével kivetítheted a térbe mindazt, ami benned zajlik. Már annak is döbbenetes hatása van, hogy kívülről ránézel a belső világodra. Még ennél is gyógyítóbb és katartikusabb tud lenni, ha Te magad is beállsz egy szerepbe, és belülről alakítod az eseményeket.

A tudattalan folyamatok tudatossá válása és az érzelmi átélés együttesen segít abban, hogy a betegséged hátterében álló folyamatok átrendeződjenek benned, utat nyitva ezzel a gyógyulásnak.

Különösen ajánlom neked, ha…

 • zavaró testi tüneteid vannak, és szeretnéd megérteni, miért vannak jelen az életedben
 • régóta kínoznak különböző tünetek, és sok mindent kipróbáltál, de semmi sem segített
 • szeretnél jobb viszonyt kialakítani a testeddel, önmagaddal
 • hiszel az öngyógyítás erejében
 • közel állnak hozzád az élményalapú önismereti módszerek

Mit kapsz a szomatodráma-naptól?

 • képet kaphatsz arról, hogyan szólnak rólad a tüneteid
 • válaszokat találhatsz olyan kérdésekre, amelyek régóta foglalkoztatnak
 • megismerheted a gyógyító kommunikáció alapjait
 • mélyül az önismereted, önszereteted
 • elindulhatsz a gyógyulás útján

A programot vezeti: Soós Aliz szomatodráma játékvezető

Részvételi díj: 24 000 Ft/fő

Mikor? 2023.12.02. 09:00-17:00

Hol? 8900 Zalaegerszeg, Könyök u. 1.

 

Drága Aliz, el tudnám sírni magam a boldogságtól. Úgy éreztem, hogy tudnod kell, hogy a szomatodráma óta azonnal éreztem a változást a testemben. Két hét telt el azóta és bármilyen különösen hangzik, de bátran kijelentem: megszűnt a hajhullásom. Eddig szorongva, könnyes szemmel tisztítottam ki hajmosást követően a lefolyót, tincseket szedtem ki belőle, azon gondolkodtam, hogy parókát veszek. Ma a hajmosást követően minimális hajszálmennyiséget találtam. Hihetetlen. Tudtam és hittem benne, de hogy ilyen gyorsan és látványosan lesz eredmény azt legmerészebb álmaimban sem reméltem. A magunkkal vívott belső harcban évtizedekig szenvedhetünk, pedig mindenre ott a megoldás: szomatodráma. Köszönöm!

Adorján Adrienn

 

Ha szeretnéd megtapasztalni az öngyógyítás élményét, jelentkezz be erre az alkalomra!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Számlázási cím (kötelező)

  Elfogadom az adatkezelési szabályzatot.
  Feliratkozom a reklámot is tartalmazó hírlevélre.

  Üzenet

  Egyéni konzultációk

  Egyéni konzultáción is a szomatodráma módszerével foglalkozunk a témáddal. Az alapelv ugyanaz, mint a csoportos játéknál. Ahelyett, hogy csak beszélgetnénk valamiről, kivetítjük a térbe mindazt, ami benned zajlik. Meg tudod jeleníteni a betegségedet, tünetedet vagy egy adott elakadáshoz kapcsolódó érzéseidet, élményeidet. A belső világoddal való találkozás, kommunikáció segít a gyógyulásban/változásban.

  Csoportos programok

  Ismerkedni, találkozni, kommunikálni mindazzal, ami bennünk zajlik – röviden így tudnám jellemezni a szomatodrámát. A módszer maga egyszerű, mégis bonyolult lelki folyamatokba enged betekintés. Játékos, élményszerű, mégis nagyon mélyreható. A gyógyító játék segítségével rövid idő alatt ott találhatjuk magunkat életünk legfontosabb, legmeghatározóbb jeleneteinél, és lehetőségünk nyílik elhárítani az akadályokat a gyógyulásunk/fejlődésünk útjából.

  Egyéni konzultációk

  Mit üzen a női betegségem?

  Babát szeretnék!

  Mit üzen a tested?

  Önismeret, önbizalom, önszeretet

  Csoportos programok

  Szomatodráma-nap

  Szomatodráma-nap Zalaegerszegen

  Tünetbe zárt sorok - Női elvonulás

  Iratkozz fel hírlevelemre

  Iratkozz fel a hírlevelemre, és letöltheted az "Önkritikától az önszeretetig" c. munkafüzetet. Miután megadtad az adataidat, a rendszer átirányít egy aloldalra, ahol le tudod tölteni a munkafüzetet.

  Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

  Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre

  Pin It on Pinterest

  Share This